Jack Russell Terrier Kennel Rapparee Rose’s

Hier is weergegeven hoe het allemaal begon in 2003.

Laat ik beginnen met mezelf eerst eens voor te stellen. Mijn naam is Gina van Kleef en ik ben al sinds ongeveer 1975 geïnteresseerd in de Jack Russell Terriër. De eerste hondjes werden toen door paardenmensen vanuit Engeland en Ierland ‘geïmporteerd’ naar Nederland. Het heeft toen nog tot 1987 geduurd voor mijn eerste ‘echte’ Jack Russell Terriër Cindy werd aangeschaft. Zij is op 30 maart 2007 op een leeftijd van bijna 20 jaar overleden.

Toen haar leeftijd vorderde werd zij geleidelijk aan steeds dover. Ik heb toen besloten om een pup aan te schaffen, die dan een beetje als haar gehoor kon gaan functioneren.

Deze hond (Naughty Nicholas of Jack’s Paradise) vat zijn taak zeer serieus op, en gaat Cindy altijd waarschuwen als zij iets niet heeft gehoord.

 

Aangestoken door het enthousiasme van Theo en Monique Bastiaansen heb ik toen een teefje aangeschaft (Rambling Rose of Jack’s Paradise) waarmee het mogelijk zou zijn om een nestje te fokken.

Het resultaat hiervan wordt weergegeven op deze website.

Uiteraard zijn alle honden recent onderzocht op, en vrijverklaard van Patella luxatie en erfelijke oogafwijkingen, en zij hebben ook allen goed gepresteerd (Uitmuntend of Zeer Goed) op een (inter)nationale hondenshow of (kampioenschaps)clubmatch.

Puppen worden afgeleverd met stamboom, gechipt, ingeënt en ontwormd, met Europees dierenpaspoort en gezondheidsverklaring en een koopcontract volgens de Raad van Beheer.

Wilt U contact opnemen, bel of mail naar:

Gina van Kleef
De Stalen Boog 7
3985 PM Werkhoven
Tel. 0343-551231/ 06-54772719
e-mail: info@rappareeroses.nl